Totaal pakket voor bouwend Nederland

Van Houwelingen Hout is met drie vestigingen al meer dan 80 jaar specialist in hout en bouwmaterialen. 

Een allesomvattend totaalpakket voor bouwend Nederland.Door de markt nauwlettend te volgen, zijn al onze producten en informatie altijd up to date. Wij weten waar u als professioneel bouwer behoefte aan heeft.

Zeer grote sortering van kwaliteitsmaterialen die in ruime hoeveelheden in voorraad worden gehouden, zodat u altijd alles voor handen hebt.Onze medewerkers staan te allen tijde tot uw dienst om u deskundig te helpen, uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken. Naast onze kwaliteit en volledigheid in producten bieden wij u zo ook optimale kwaliteit in goed advies, snelle levering en service.

De wensen van de klant hebben gezorgd voor een bredere sortering en ruimere voorraad. Wij weten dat u snel wilt beschikken over alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor een hoogwaardig resultaat. Wij bieden daarom een ruime keuze in hout-, bouw- en plaatmaterialen samen met de allerlei soorten bevestigingsmiddelen en professioneel gereedschap. Wij zijn daarmee de complete one-stop-shop voor de aannemer.

Kwaliteit en kennis

Persoonlijke aandacht staat bij Van Houwelingen Hout hoog in het vaandel. Ons hechte team heeft ruime ervaring en denkt met u mee. Wij bieden u producten voor alle toepassingen in de bouw in verschillende kwaliteitsgradaties met oog voor het milieu. 
Allereerst verkopen wij natuurlijk alle gangbare merken bouwproducten die u bij ons als groothandel mag verwachten.  
Daarnaast zijn wij in staat door onze op de bouw gespecialiseerde inkooporganisatie SAKOL, voor veel producten een eigen merk op de markt te brengen, tegen een concurrerende prijs. Maar ook alle bekende A-merken behoren tot ons leveringsprogramma. Van Houwelingen Hout heeft zo voor elk project het juiste materiaal !
 

Klimaat Bewust

FSC® certificaat

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen. FSC heeft dit op een transparante wijze geregeld. Mede hierdoor wordt FSC gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties. Sakol staat hier volledig achter en voert binnen haar breed en diep assortiment aan producten uit alleen maar duurzaam beheerde bossen. Alle Sakol bedrijven zijn dan ook FSC® en PEFC gecertificeerd en voldoen daarmee aan de Chain of Custody.

Thema-avonden

De thema-avonden van Van Houwelingen Hout zijn inmiddels voor veel van onze relaties een gewaardeerd evenement. Op deze thema-avonden wordt u bijgepraat over innovaties en specificaties van een bepaalde productenreeks, bijvoorbeeld brandwerendheid, dakisolatie of gevelbekleding. U zult in onze volgende nieuwsbrieven meer informatie over de thema-avonden ontvangen. Houd ook dáárom onze nieuwsbrieven in de gaten!